SPONSOREN EN ONDERSTEUNING

Hoewel het inloophuis wordt gerund door vrijwilligers, is er ook geld nodig om elke week de deuren weer te kunnen openen. Het inloophuis heeft geld nodig voor consumpties, de huur van de ruimte en het op peil houden van de kennis van de vrijwilligers. De toegang tot het inloophuis en de consumpties zijn gratis. Het inloophuis draait grotendeels op giften van kerken, particulieren en bedrijven.

STEUN HET INLOOPHUIS
Hieronder ziet u op welke manieren u ons kunt ondersteunen.

Particuliere giften

U kunt het inloophuis ondersteunen, door vrijwilliger te worden, maar ook door het geven van een gift op ons rekeningnummer: NL 34 RABO 0146 8259 18.

Bedrijven

Wij verwelkomen u graag als sponsor van het inloophuis. Wij plaatsen u logo met een link naar u website. U kunt ook in overleg gebruik maken van de faciliteiten van het inloophuis. Voor meer informatie over sponsor worden kunt u contact opnemen met Jan van den Bergh, telefoonnummer 06–51461301, of via de contactpagina.

Kerken

Bent u als kerkelijke gemeente nog niet betrokken bij het inloophuis en wilt u deelnemen aan het inloophuis? Neem contact op met Jan van den Bergh, telefoonnummer 06–51461301, of via de contactpagina.
Image