SPONSOREN EN ONDERSTEUNING

Hoewel het inloophuis wordt gerund door vrijwilligers, is er ook geld nodig om elke week de deuren weer te kunnen openen. Het inloophuis heeft geld nodig voor consumpties, de huur van de ruimte en het op peil houden van de kennis van de vrijwilligers. De toegang tot het inloophuis en de consumpties zijn gratis. Het inloophuis draait grotendeels op giften van kerken, particulieren en bedrijven.

Wilt u het Inloophuis eenmalig of periodiek ondersteunen? Regel het direct via onze donatiepagina en betaal veilig met IDEAL

Particuliere giften

U kunt het inloophuis ondersteunen, door vrijwilliger te worden, maar ook door het geven van een gift op rekeningnummer NL 34 RABO 0146 8259 18. Direct via IDEAL uw donatie doen? Dat kan eenvoudig via onze donatiepagina.

Bedrijven

Wij verwelkomen u graag als sponsor van het inloophuis. Wij plaatsen u logo met een link naar u website. U kunt ook in overleg gebruik maken van de faciliteiten van het inloophuis. Voor meer informatie over sponsor worden kunt u contact opnemen met Jan van den Bergh, telefoonnummer 06–51461301, of via het formulier.

Kerken

Bent u als kerkelijke gemeente nog niet betrokken bij het inloophuis en wilt u deelnemen aan het inloophuis? Neem contact op met Jan van den Bergh, telefoonnummer 06–51461301, of via het formulier.

adminSponsoren