Kom Erbij! Week tegen eenzaamheid 2021
Image
Van 30 september tot en met 7 oktober is het Week tegen Eenzaa­­­­mheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema..
Lees meer
Tijdelijke locatie Inloophuis Uitzicht
Image
In verband met de huidige Covid situatie is het inloophuis is tijdelijk verhuisd naar Kwekelstraat 30. Het belang van ontmoeting is cruciaal voor onze bezoekers...
Lees meer
In gesprek met Anja Radder en Jan van den Bergh: ‘Wat zou Jezus hiermee doen?’
Inloophuis interview kruispunt
Op een kille voorjaarsmiddag worden we warm ontvangen in Inloophuis Uitzicht aan de Krijtstraat door twee vrijwilligers en drie bezoekers. ‘Donderdag is altijd wat rustig,’..
Lees meer
Expositie Nanda Schermers
Inloophuis interview kruispunt
In Inloophuis Uitzicht aan de krijtstaat hangen weer een aantal nieuwe schilderijen van Schilderes Nanda Schermers. Zij vindt haar inspiratie in de natuur. Zo komen..
Lees meer
Inloophuis bedankt kinderen CBS De Tamboerijn voor sponsorloop!
Bedankje CBS tamboerijn
Als bedankje voor de opbrengst van de sponsorloop die leerlingen van CBS De Tamboerijn in oktober van dit schooljaar hielden, werden de kinderen afgelopen vrijdag..
Lees meer
Inloophuis uitzicht ontvangt cheque Rabo clubkas actie
Rabobank steunt inloophuis uitzicht Gorinchem
Het inloophuis ontving uit handen van mevr. Henke-van Voornveld in het kader van de Rabo clubkas actie een cheque met een bedrag van € 209,23...
Lees meer
Sponsorloop CBS de Tamboerijn voor Inloophuis Uitzicht
2017-10-27-sponsorloop inloophuis uitzicht
Op 27 oktober hebben de leerlingen van CBS de Tamboerijn een sponsorloop gedaan voor Inloophuis Uitzicht. Onder aanmoediging van Wethouder Hans Frije liepen de kinderen..
Lees meer
Kom erbij 2016: Lunch in het inloophuis
week tegen de eenzaamheid 2016 inloophuis
Week tegen de eenzaamheid 2016: Kom erbij Van 22 september tot 1 oktober was het de week van de eenzaamheid. Jaarlijks worden er in deze..
Lees meer
Inloophuis in Gorcumse Courant
Image
In de Gorcumse Courant van 2 maart 2016 staat een uitgebreid artikel over Inloophuis Uitzicht. Bekijk het artikel..
Lees meer
Vrijwilligersbijeenkomst 11 feb
Image
Woensdag 11 februari is er een bijeenkomst voor de vrijwilligers in de Christelijk Gereformeerde Kerk aan de Grote Haarsekade 58 te Gorinchem. Er is gelegenheid..
Lees meer