In gesprek met Anja Radder en Jan van den Bergh: ‘Wat zou Jezus hiermee doen?’

Op een kille voorjaarsmiddag worden we warm ontvangen in Inloophuis Uitzicht aan de Krijtstraat door twee vrijwilligers en drie bezoekers. ‘Donderdag is altijd wat rustig,’ vertelt Anja Radder, ‘dan is er ook uitgifte bij de Voedselbank, waar veel van onze vaste bezoekers gebruik van maken.’

Jan van den HeuvelIn gesprek met Anja Radder en Jan van den Bergh: ‘Wat zou Jezus hiermee doen?’

Expositie Nanda Schermers

In Inloophuis Uitzicht aan de krijtstaat hangen weer een aantal nieuwe schilderijen van Schilderes Nanda Schermers. Zij vindt haar inspiratie in de natuur. Zo komen koeien regelmatig op haar doeken voor, de bewoners van de polder waar ze woont. Coördinator Anja Radder, (op de foto met hond): We zijn blij dat Nanda bij ons wil exposeren. We mogen schilderijen wisselen als we weer toe … Lees verder

Jan van den HeuvelExpositie Nanda Schermers

Inloophuis uitzicht ontvangt cheque Rabo clubkas actie

Rabobank steunt inloophuis uitzicht Gorinchem

Het inloophuis ontving uit handen van mevr. Henke-van Voornveld in het kader van de Rabo clubkas actie een cheque met een bedrag van € 209,23. Het bestuur is blij met deze gift en dankt allen die bij de intekenactie het inloophuis gekozen hebben voor hun steun.

Jan van den HeuvelInloophuis uitzicht ontvangt cheque Rabo clubkas actie

Inloophuis in Gorcumse Courant

In de Gorcumse Courant van 2 maart 2016 staat een uitgebreid artikel over Inloophuis Uitzicht. Bekijk het artikel

adminInloophuis in Gorcumse Courant

Vrijwilligersbijeenkomst 11 feb

Woensdag 11 februari is er een bijeenkomst voor de vrijwilligers in de Christelijk Gereformeerde Kerk aan de Grote Haarsekade 58 te Gorinchem. Er is gelegenheid om gezellig bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Jeannette Heijns zal iets vertellen over haar schilderijen en over de christelijke leefgemeenschap Zilt. Inloop vanaf 19:30, aanvang om 20:00 uur.

Jan van den HeuvelVrijwilligersbijeenkomst 11 feb

Kerstfeest 2014 druk bezocht

Op 2e Kerstdag vierden 14 bezoekers het feest met muziek van Fred met accordeon. Dankzij de uitgeprinte liederen konden we allemaal meezingen. Bram gaf een theologisch verantwoorde uitleg van moeilijke woorden als “kyrieleis”

Jan van den HeuvelKerstfeest 2014 druk bezocht

De nieuwe website is live!

Op 15 december is website van inloophuis Uitzicht live gegaan.  

adminDe nieuwe website is live!