Vrijwilligers

Als de vlag buiten staat, is het inloophuis geopend en is iedereen welkom. Een kop koffie of thee, een krant lezen, een spelletje doen, of praten met de bezoekers. Het inloophuis wordt bezocht door een gevarieerd publiek. Veel gasten komen met grote regelmaat, maar we verwelkomen ook regelmatig nieuwe gasten.

Om onze deuren te kunnen blijven openen, hebben we vrijwilligers nodig. Momenteel hebben we de onderstaande vacatures, daarbij vermelden we wel  dat het inloophuis wordt gesteund door een interkerkelijke stichting. Wij vragen van de vrijwilligers dat zij achter de uitgangspunten van de stichting staan.

Vacature gastvrouw/ gastheer
Vind je het leuk om af en toe als gastvrouw of gastheer je in te zetten in het inloophuis. We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Je werkt met zijn tweeën en je taken zijn het serveren van koffie en thee en ervoor zorgen dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je kunt opgeven hoe vaak je dienst wilt doen. Onze coördinator stelt maandelijks een rooster op.

Vacature Penningmeester
Draag je dit initiatief een warm hart toe en ben je goed met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Penningmeester heb je overzicht betreft de in-en uitgaven van het inloophuis, deze worden in het jaarverslag inzichtelijk gemaakt. Je gaat op zoek naar sponsoren die het inloophuis financieel willen ondersteunen. En dit alles doe je met een enthousiast bestuur met als doel inhoud te geven aan de opvang van mensen die even wat extra aandacht nodig hebben en genieten van een fijn gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Vacature Algemeen Adjunct
Draag je dit initiatief een warm hart toe en wil je inzet geven om dit alles mogelijk te maken, dan zijn wij op zoek naar jou! Als algemeen adjunct ben je gericht op het beleid en vervang je zo nodig de voorzitter, secretaris of penningmeester. Dit alles doe je met een enthousiast bestuur met als doel inhoud te geven aan de opvang van mensen die even wat extra aandacht nodig hebben en genieten van een fijn gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heb je interesse in één van bovenstaande functies? Mail voor info naar: [email protected]. De coördinator van het inloophuis neemt dan spoedig contact met je op.
VRIJWILLIGER W‎‎ORDEN‎ ‎ ‎ ‎‎‎‎‎‎‎➤
Image